avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, dacă la o instanță civilă de divorț ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, dacă la o instanță civilă de divorț avocatul ...

Bună ziua, dacă la o instanță civilă de divorț avocatul a depus un raport de evaluare psihologică prin e-mail , mai este necesar să îl mai aducă și în original în fața instanței? Sau se va lua în considerare raportul psihologic trimis prin e-mail către instanța ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: fotbalistu90 , utilizator 20:33, 27 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să-l depună la instanță, iar dacă nu este originalul el va fi conformat cu originalul. Este vorba despre o evaluare exajudiciară ?
Este vorba despre ședințe de consiliere psihologică pentru abilități parentale făcute din proprie inițiativă plătite personal. raportul de evaluare și concluziile psihologului, dar avocatul le-am scanat și le-a depus odată cu precizările la răspunsul pentru cererea reconvențională. Va lua judecătorul seama de acel raport având în vedere ca a fost trimis prin e-mail? Am văzut ca este și o lege promulgată care zice ca actele trimise prin e-mail sunt valabile conform cu originalul.
Adrian ALBU a scris:

Ar trebui să-l depună la instanță, iar dacă nu este originalul el va fi conformat cu originalul. Este vorba despre o evaluare exajudiciară ?

Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
fotbalistu90, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui dus si la termen pentru comunicare catre partea adversa.
Mulțumesc pentru răspuns, dosarul a rămas în pronunțare astăzi și nu am mai apucat să depun în instanță , a rămas doar cel trimis pe emailul instanței . Vă mai ține seama judecătorul de acest raport de evaluare ?
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Ar trebui dus si la termen pentru comunicare catre partea adversa.

Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
fotbalistu90, utilizator
Ati depus acte DUPA ce a ramas instanta in pronuntare? Sau l-ati tirmis inainte? Ajunsese sau nu la dosar?

Alte discuții în legătură

cerere de raport expertiza psihologica judiciara respinsa againstPAS againstPAS Parintele nerezident a solicitat in dosarul de divort dispunerea unei expertize psihologice judiciare a parintilor impreuna cu minorul, dar care a fost ... (vezi toată discuția)
Procedura de depunere a întâmpinării de către pârâți: cine avea obligația de a sesiza depășirea termenului de depunere? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un proces de granituire de doi ani jumate si am sesizat acum in dosar o Comunicare Adresa catre parati in care scrie astfel \"in termen de 25 ... (vezi toată discuția)
Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este ... Ibag1984 Ibag1984 Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este luată în considerare de judecător. (vezi toată discuția)