Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare chirie fara TVA

Buna ziua,societatea mea, detine un spatiu de productie in regim de comodat, pe peroada nedeterminata. Prin contract, am dreptul sa subinchiriez. Doar o parte a spatiului imi este necesar pentru productia mea, alta parte vreau sa-l inchiriez catre o societate comerciala. Pot factura chiria fara TVA?

Alte discuții în legătură

Chirie facturata fara tva cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de TVA si am inchiriat un spatiu comercial de la o alta societate comerciala platitoare de TVA.In urma ... (vezi toată discuția)
Tva inchiriere imobil vechi budeasa budeasa societatea are doua spatii comerciale, unul inchiriat la care se calculeaza tva si altul cumparat la 1 octombrie 2013, imobil construit inainte de 1989 si ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria un spatiu comercial fara avizul proprietarului? barabancea barabancea as vrea sa inchiriez un spatiu comercial,pe care sa-l subinchiriez spatiul la agentia de pariu \"public bet\" si eu sa castig din eventualele diferente de ... (vezi toată discuția)