avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fosti chiriasi
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fosti chiriasi

Proces castigat de firma care s-a inchis intre timp... cum se procedeaza?

Buna seara. Am un proces castigat cu niste chiriasi care nu si-au platit cheltuielile... problema e ca la momentul respectiv a fost inchiriat de persoana juridica. Intrucat procesul a durat foarte mult ( 2 ani ) , intre timp firma a fost inchisa, iar acum , cu toate ca am castigat procesul, executorul spune ca in situatia de fata, nu se poate executa pt ca nu este creditor ( intrucat firma e inchisa ) ...
Cum se procedeaza in aceasta situatie? Se poate solicita transferul de pe firma pe persoana fizica ( administratorul firmei ) pentru a deschide procedura de executare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Proces pierdut aligadot aligadot Am o firma mai veche si in urma unei facturi neplatite, am fost dat in judecata de acea firma. La proces nu m-am prezentat. Vreau sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare dani76 dani76 Buna Ziua ! Sunt asociat la un SRL cu drepturi de administrare 50%. Asociatul meu a facut afaceri de care eu nu am stiut si a platit cu un B.O. neacoperit. ... (vezi toată discuția)
Efectele inceperii executarii silite fara incuvintarea instantei !!! pedro83 pedro83 Buna seara, As vrea sa stiu ce efecte are o executare silita daca executorul nu are incuvintarea de la instanta (nu a cerut-o), si ce solutie mi-ati ... (vezi toată discuția)