In urma unu.i dosar pentru fuga de la locul accidentului și vătămare din culpa , bănuiesc că va fi un drum lung , as vrea sa știu dacă este vre.o posibilitate sau o cerere pt am primi permisu sau o dovadă sa pot pleca la munca in alta țara mai exact Marea Britanie , până se finalizează? Și aș vrea să știu ce mă aștepta ținând cont că partea vătămată nu depune plângere , se poate finaliza cu o clasare ?
Nu primiti permisul cat timp dureaza cercetarile. Pentru parasire nu este nevoie de plangere, se sesizeaza din oficiu. Cate zile de ingrijiri medicale are?
Țin să menționez că pe jos era polei și de aia am și pierdut controlul iar victima era cu mine in mașină la ora actuala nu mai are nimic , mașină a luat foc a ars complet , dar înainte l.am scos și l.am dus departe de orice pericol...sunt conștient că bine nu are cum sa fie , dar este posibil sa fiu judecat doar pt fuga de la accident sau o sa fiu pe ambele fapte indiferent că există plângere sau nu ?... Ce mă sfătuiți să fac in situația aceasta ?
Veti fi trimis in judecata doar pentru parasirea locului accidentului. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.