avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma unui dosar pentru fuga de la locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma unui dosar pentru fuga de la locul accidentului și ...

In urma unu.i dosar pentru fuga de la locul accidentului și vătămare din culpa , bănuiesc că va fi un drum lung , as vrea sa știu dacă este vre.o posibilitate sau o cerere pt am primi permisu sau o dovadă sa pot pleca la munca in alta țara mai exact Marea Britanie , până se finalizează? Și aș vrea să știu ce mă aștepta ținând cont că partea vătămată nu depune plângere , se poate finaliza cu o clasare ?
Cel mai recent răspuns: Daniel.Rsd , utilizator 13:56, 21 Martie 2025
Nu primiti permisul cat timp dureaza cercetarile. Pentru parasire nu este nevoie de plangere, se sesizeaza din oficiu. Cate zile de ingrijiri medicale are?
81 de zile am înțeles
Din descriere fapta pare sa indeplineasca conditiile de tipicitate ale infractiunii.
Țin să menționez că pe jos era polei și de aia am și pierdut controlul iar victima era cu mine in mașină la ora actuala nu mai are nimic , mașină a luat foc a ars complet , dar înainte l.am scos și l.am dus departe de orice pericol...sunt conștient că bine nu are cum sa fie , dar este posibil sa fiu judecat doar pt fuga de la accident sau o sa fiu pe ambele fapte indiferent că există plângere sau nu ?... Ce mă sfătuiți să fac in situația aceasta ?
Veti fi trimis in judecata doar pentru parasirea locului accidentului. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

Alte discuții în legătură

Părăsirea locului accidentului Liliana1212 Liliana1212 Bună seara. Acum 2 luni am avut un mic incident cu o doamnă mai în vârsta. Plecam cu mașina din parcare, M-am asigurat stânga dreapta, senzorii nimic. La ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public si accident neamtualin neamtualin Buna ziua , am si eu o intrebare .. am condus pe un drum public o masina nu am avut permis de conducere si am intrat intr-un copac .. mai era cineva cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Bună Ziua! În urmă cu aproximativ 10 lunii de zile am produs un accident soldat cu victimă art 338, dar datorită faptului că m-am speriat foarte tare, am ... (vezi toată discuția)