Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am vizualizat răspunsurile d-voastră. Sunt născut roman ,am ...

Am vizualizat răspunsurile d-voastră. Sant născut roman ,am lucat peste 40 ani (din care 25 în mină) în tara ,iubesc fiecare părticică a țării mele.Mi-am plătit toate dările la timp și fără cracnire. Am încercat să fiu un exemplu pentru cei din jurul meu. Întreb cum a putut ajunge dreptul meu la vot o cacealma, când de fapt democratic înseamnă popor pentru popor?.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Ma recunosc in romania de astazi ? Radu Gabrian Radu Gabrian [i]\"Eu nu ma mai recunosc foarte tare in tara asta si atunci... Stiu,apartin tarii asteia,am multe dintre defectele poporului astuia,dar nu inseamna neaparat ... (vezi toată discuția)