avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Munca in folosul comunității Buna ziua!daca am pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Munca in folosul comunității Buna ziua!daca am pe cineva din ...

Munca in folosul comunității

Buna ziua!daca am pe cineva din familie arestat pentru refuz probe biologice și acasă i a venit citație precum că trebuie să facă munca in folosul comunității deoarece are amenzi neplătite,cum se va finaliza având în vedere că este în detenție ?mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz recoltare probe biologice nicoletacar nicoletacar buna seara . sotulimeu executa o pedeapsa de 10 luni pentru conducere sub influenta g\bauturilor alcoolice fara permis si refuz de probe biologice. sapta. ... (vezi toată discuția)
Transformare amenda in munca in folosul comunitatii herescu herescu buna ziua ,a venit politia acasa la mine si m-au cautat ptr munca in folosul comunitatii ce se intampla daca refuz prestarea acestora ???? (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Ionut_Alexandru Ionut_Alexandru Buna ziua! In urma cu cateva luni am fost oprit de un agent de politie in timp de conduceam ,acesta oprindu-ma pentu a-mi verifica actele....avand si un ... (vezi toată discuția)