avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua, am permisul anulat fiind depistat cu alcoolemie mare in trafic. Trebuie sa refac scoala sau doar examen pentru redobandire permis? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
cremene1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Robert190874 , utilizator 16:08, 11 Iunie 2025
Trebuie să vă înscrieți la școala de șoferi și să faceți cursurile.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Dumitru-Andrei Aivănesei, Avocat
Multumesc, asa stiam si eu. Confuzia sa creeat cand cei de la scoala de sofer ma au intrebat daca am nevoie doar de dosar sau si cursuri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa faceti scoala, doar examen.

De ce dezinformați? Avocat cu numele sinteti .Sint în aceeași situație și nu am făcut nici o școală, am dat examen direct .
Dumitru-Andrei Aivănesei a scris:

Trebuie să vă înscrieți la școala de șoferi și să faceți cursurile.

Nu faci nici o școală. SINT IN ACEEASI SITUATIE SI QM DAT EXAMEN DIRECT. Bine faci analizele toate .

cremene1980 a scris:

Multumesc, asa stiam si eu. Confuzia sa creeat cand cei de la scoala de sofer ma au intrebat daca am nevoie doar de dosar sau si cursuri.

Alte discuții în legătură

Permis conducere categorii b,c, d, e rodica05 rodica05 Buna ziua, va rog sa ma jutati in urmatoarea situatie: - un sofer auto cu permis categ b este depistat la volan cu alcoolemie 0.6 si in urma unui proces ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere SAViorel SAViorel Buna ziua ! Pe data de 27 octombrie 2015 am fost oprit in trafic conducand masina personala cu o alcoolemie de 0,63 mg in aerul expiret. Am fost condus la ... (vezi toată discuția)