avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Detin un autoturism inmatriculat pe firma in sectorul 4
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Detin un autoturism inmatriculat pe firma in sectorul 4

Buna ziua,
Detin un autoturism inmatriculat pe firma in sectorul 4 care a fost cumparat de la o firma din Romania (am platit pretul + TVA). As vrea fie sa transfer cumva masina in judetul Ilfov/Chitila, fie sa o vand catre mine (persoana fizica), fie o alta optiune.

Va rog sa-mi spuneti ce variante sunt posibile si o estimare de costuri.

Multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate autoturism dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: societatea la care lucrez a cumparat o camioneta la pret de 1200 lei in noiembrie factura fiind fara tva. In decembrie ... (vezi toată discuția)
Tva auto second hand danmarianpopescu danmarianpopescu Am cumparat de 2 saptamani pe o firma platitoare de TVA un auto second de la o persoana fizica prin contract de vanzare-cumparare. Acesta, la randul lui, ... (vezi toată discuția)