avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Am luat un credit de nevoi personale, din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Am luat un credit de nevoi personale, din cauza vremii ...

Bună ziua, Am luat un credit de nevoi personale, din cauza vremii încă nu am utilizat banii. Eu la aceste credit plătes o dobândă de 530 lei, în schimb primesc și o dobândă la banii nefolositi de 190 lei, dar mi se impozitează cu 10 %.
Nu cred că este corect sa se impoziteze dobânda, la un credit la care eu plătesc deja dobândă.
Statul nu face diferența între un depozit și credit.
Pot să mă adresez la OPC ?

Alte discuții în legătură

Credit bancar de nevoi personale. am luat un credit, ... cristi_afrim cristi_afrim Credit bancar. Credit bancar de nevoi personale. Am luat un credit, la care plătesc dobândă, în același timp primesc o dobândă minoră la banii ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale si plata ratelor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Este legala si posibila folosirea unui depozit bancar pentru plata unui credit de nevoi personale? Adica banii obtinuti din dobanda depozitului sa ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos lamuriti-ma in aceasta problema. Nu stiu daca am notiunile corecte. Credit ipotecar = creditul contractat strici pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)