avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O companie inchiriaza un apartament in Bucuresti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O companie inchiriaza un apartament in Bucuresti pentru resedinta ...

O companie inchiriaza un apartament in Bucuresti pentru resedinta unui director care are resedinta in Iasi . Este chiria avantaj in natura ? Care sunt txele care trebuie sa le plateasca compania ?

Alte discuții în legătură

Chiria locuintei ca cheltuiala deductibila in alta localitate fata de sediul social vctnt vctnt Salut! Am deschis acum cativa ani un SRL-D cu activitate de prestari servicii. Sediul social este in Iasi iar toti cei 4 angajati sunt domiciliati tot in ... (vezi toată discuția)
Buletin in alt oras decat cel de domiciliu vladbyte vladbyte Buna ziua, Mi-am pierdut buletinul ieri. Locuiesc in Bucuresti in chirie, iar domiciliul il am in Iasi. Exista o metoda prin care sa nu fie nevoie sa ma ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu pentru angajat in invatamant Radamante Radamante Instructiunea nr. 2 din 17 februarie 2011- ART. 1 Personalului didactic din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de locuinţă şi căruia ... (vezi toată discuția)