avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc anticipat! ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,multumesc anticipat!
in urma reorganizarii instituitei , functia de sef centru personal contractual a fost desfiintata la fel ca si centrul ce l-am condus .La nivelul entitatii existand 3 posturi vacante de acelasi nivel am solicitat conducerii scris acordarea unui post vacant egal ca funcție fiindca in nouă organigrama am fost trecuta in executie..La momentul solicitarii mele scrise, in aceeasi zi a fost anuntat concurs de promovare pe functia de sef centru la cele 3 sedii unde erau posturile vacante de acelasi nivel cu al meu , ce l -am avut pana la defiintarea lui . Este legal acest lucru eu avand post obținut deja prin concurs de acum 7 ani.Nu era normal acordarea unui post echivalent mie si ulterior concurs de promovare daca se dorea pentru posturile celelalte vacante? Se justifica in acest caz sesizarea Anfp-ului privind corectitudinea demersurilor facute de juristii institutiei?

Alte discuții în legătură

Buna seara! detin functia de sef centru obtinuta prin examen ... Camelia 12 Camelia 12 Buna seara! detin functia de sef centru obtinuta prin examen in cadrul unui centru social, functie contractuala.. In urma reorganizarii s-a desfintat centrul ... (vezi toată discuția)
Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)
Deblocare ocupare functie publica de conducere irina1980 irina1980 Buna ziua, Am o problema cu OUG 90/2009 privind reglementarea unor masuri in domeniul adm publice, si anume la art. VI alin 1 spune ca \"incadrarea in ... (vezi toată discuția)