avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Stau în chirie la primărie cu contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Stau în chirie la primărie cu contract de închiriere ...

Bună seara! Stau în chirie la primărie cu contract de închiriere din 2019 dar locuiesc efectiv acolo din 1998 însă am tot fost duși cu vorba ca ne fac contract de închiriere pana in 2019. Situația a fost mai complicata fiind o locuință de serviciu pe care în 2016 a preluat-o primaria. Din 2019 locuiesc cu acte în regula conform legii 114. Bunica soțului i-a lăsat o căsuța la țară și conform legii 114 noi având locuință pe teritoriul României nu ne mai incadram sa locuim acolo. Întrebarea mea este dacă fiica mea majora, necasatorita care locuiește cu noi și are domiciliul aici poate prelua contractul de închiriere sa locuiască în continuare acolo? Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu adi_r adi_r Buna ziua! Doresc sa obtin o lamurire privind modul in care schimbarea destinatiei unui spatiu, mai precis a unui apartament, din spatiu de locuit in sediu de ... (vezi toată discuția)
Revocare declaratie pe propria raspundere theosia theosia in 2016 , cumnata mea a dat o declaratie pe propria raspundere , in care se declara de acord sa fie scoasa din contractul de inchiriere al unui imobil , ... (vezi toată discuția)