Buna ziua . in octombrie 2024 am depus cerere pentru recalculare pensie invaliditate (si adeverinta cu veniturile brute 1987-2001) . In decembrie 2004 am cerut punerea in aplicare a sentintei judecatoresti prin care sa fiu trecut la pensie limita varsta si deciziile le-am primit in ordine inversa. In martie am primit cea de trecere la limita de varsta si acum in aprilie cea de recalculare. Problema este ca pe ultima apare iarasi cod N22 pensie invaliditate. Vreau sa va intreb ce trebuie sa fac ? Depun iar cerere modificare de la invaliditate la limita varsta , se modifica din oficiu sau trebuie sa contest in instanta ?
Multumesc pentru raspuns . 01.09.2024 cea pentru invaliditate pe care scrie "prezenta revizuieste decizia din 31.07.2024 si 01.06.2023 cea pentru limita de varsta . Cea de limita este mai mica decat cea de invaliditate deoarece nu s-au inclus veniturile brute(recalculare mica) , iar la cea de invaliditate da . In acest caz oare voi primi cuantumul mai mare dar modificat ca pensie limita varsta sau trebuie din nou sa fac cerere ?