avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract Drepturi Autor - Asociat unic si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract Drepturi Autor - Asociat unic si administrator - SRL

Detin o companie (SRL) de Software Development la care din 2025 am ramas singurul asociat si administrator, in acelasi timp sunt si singurul software engineer care efectiv dezvolta software la comanda pentru clientii companiei.

Intrebarea mea este urmatoarea: As putea incheia un contract de Drepturi Autor ca sa ma pot plati lunar suma (net) de 20,000 lei pentru serviciile legate de software development chiar daca am ramas singurul asociat si administrator?
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
MutuA., utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa, snc, sau srl pentru produse software? dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si va rog sa ma lamuriti cu privire la cateva probleme legale/fiscale la care nu am reusit sa gasesc inca un ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere servicii software vmax vmax Buna ziua, Detin o societate a carei activitate decurge astfel: exista niste clienti care doresc sa dezvolte produse software (web sau aplicatii mobile), ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)