avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua tatăl meu a primit o pedeapsa de 1 an și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua tatăl meu a primit o pedeapsa de 1 an și 10 luni ...

Bună ziua tatăl meu a primit o pedeapsa de 1 an și 10 luni pentru că a condus băut.El se afla in penitenciar de 1 lună jumătate,din păcate ieri a făcut un infarct și este la spital normal UPC.Intrebarea mea e că dacă s-ar putea face ceva sa nu mai fie în penitenciar până își revine medical.El oricum avea tuberculoza era sub tratament in penitenciar ,avea și ceva probleme neurologice iar eu am fost la directorul penitenciarului pentru că medicul de acolo ia întrerupt vreo 2 săptămâni tratamentul de lene presupun că tratamentul trebuie scos în fiecare lună de la TBC bun asta-i una,a doua am cerut directorului sa fie dus la doctor neurologic iar aceștia au făcut programarea după 1 lună jumate iar acum sa produs infarctul.va rog ce pot face pentru că starea tatălui meu in penitenciar se tot agraveaza

Alte discuții în legătură

Imbolnavit in penitenciar gabi80 gabi80 Buna ziua! Fratele meu a fost eliberat conditionat in urma cu 1 luna. In tot acest timp a fost bolnav, s-a simtit foarte rau iar in urma cu o saptamana medicii ... (vezi toată discuția)
Neglijarea scrisorilor medicale in pronuntarea sentineti la curtea de apel sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As dori sa expun urmatoarea situatie cu care ma confrunt si pentru care as dori sa primesc un sfat. Sotul meu a fost condamnat la 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto - epilepsie, acordul medicului gyilus gyilus Buna ziua! Am o intrebare catre Dvs., va rog mult, daca puteti ajutati-ma. Am un baiat care doreste sa urmeze scoala de soferi, pentru a obtine permisul de ... (vezi toată discuția)