avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare. Vreau sa arat si dvs. cum procurori fac ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare. Vreau sa arat si dvs. cum procurori fac abuzuri șmecherii ...

Salutare. Vreau sa arat si dvs. cum procurori fac abuzuri șmecherii asa pe față si judecatori le tin parte . Urmatorul caz e unul din foarte multe . In 2017 am fost agresat de politie si tata cu permisiunea lor . Atunci vecina a fost amenințata intimidata de politie si de tata sa ascunda adevărul nici nu a fost audiata in dosar asta abia am aflat din rechizitoriu deoarece mam trezit cu acuzatii împotriva mea din minciunile politiei si a lui tata Am crezut ca odata ce am declarat la procuror acesta o sa deschida dosar impotriva lor dar procurorul a facut in asa fel sa se ascunda faptele nici acesta nu a chemat pe vecina la audieri . Vecina dupa cateva zile de la agresiune a zis ea ca politia si tata iau zis ca eu sunt "nebun" si sa faca de sa nu zica nimic ca asa o sa ajunga ei la închisoare. Am mai fost chemat la procuror in 2018 si am vazut ca procurorul nu a luat nici o măsură împotriva lor . Atunci am scris eu plangeri care le-am lăsat personal la parchet . Plangerea împotriva lui tata normal politia si pricurorii din start au clasato . Eu nu am putut in 2020 cand au trimis comunicarea cu clasarea dosarului sa o iau personal. In 2022 am cerut instituției lor sa imi comunice studiile dosarelor și imi trimit copie a ordonanței de clasare cu data 26.08.2019 Am trimis o plangere la prim-procuror oricum știam ca o sa o respinga . După aceea plangere la instanta și acum recent am aflat citez din textul hotararii judecatorului "Verificând plângerea formulată prin prisma obiectului, judecătorul de cameră preliminară observă că aceasta vizează în esenţă ordonanţa de clasare pronunţată în data de 13.02.2020 de către procurorul Parchetului ... dar petentul a făcut trimitere în cuprinsul plângerii la o ordonanţă de clasare din 26.08.2019, din motivarea în fapt a plângerii, rezultă că petentul este nemulţumit de soluţia de clasare din 13.02.2020 " ordonanta din 26.08.2019 temei legal de clasare era "există autoritate de lucru judecat" dar cea din 13 02.2020 temeiul era lipsa plangerii prealabile . Eu știu de mult faptul ca procurorii au ceva personal cu mine si fac in asa fel sa ia decizii defavorabile mie dar ce au facut in acest dosar e deja infractiune pai imi trimit mie ordonanța x si la judecatorie ordonanta y . Ce as putea face eu acum împotriva nedreptăților ?

Alte discuții în legătură

Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata adys98 adys98 In urma cu aprox. un an , mai precis pe 13/02/2011 , a avut loc un scandal , in baruletul pe care-l detin . La izbucnirea conflictului , se aflau in ... (vezi toată discuția)