Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt pensionara pentru limita de varsta și am pfa

Buna ziua,
Sunt pensionara pentru limita de varsta din anul 2022 si dupa iesirea la pensie, am infiintat un PFA pentru traduceri autorizate. As dori un raspuns in ceea ce priveste valoarea CASS, pe care trebuie sa o achit, pentru anul 2024, pentru un venit de 505 lei si de asemenea, pentru venit 0 lei.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu alte venituri IonIoanaAnca IonIoanaAnca Pensiile - Legea 360/2023 - Noua lege a pensiilor Bună dimineața! Am câteva întrebări, vă rog frumos, legate de articolul de azi ”Cumularea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata vs. pfa clyde2010 clyde2010 O persoana (care in prezent functioneaza ca PFA)doreste si indeplineste partial conditiile sa iasa anticipat la pensie(pentru pensionare la limita de varsta nu ... (vezi toată discuția)
Cass,cas pentru pfa flay flay Buna ziua. Caut un raspuns in cazul meu: Sunt student,de 3 luni angajat si pe langa aceasta am un PFA care nu realizeaza nici un venit.In acest caz mai ... (vezi toată discuția)