avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii si nici ...

am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii si nici talonul urmand ca in scurt timp sa facem contractul de vanzare cumparare si sa dau atunci cartea si talonul. nu stiu nici cum il cheama pe cumparator.cum pot sa radiez masina?am fost sa intreb si functionarul de la ghiseu mi-a spus ca nu pot fara contractul de vanzare cumparare

Alte discuții în legătură

Cum radiez o masina fara contract vanzare-cumparare cristi_marton cristi_marton Am fost la notariat pt a da declaratia pe propria raspundere si as dori un model de astfel de declaratie pt ca nu au stiut cum se face (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina fara contract vanzare cumparare? cristi_marton cristi_marton am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii si nici talonul urmand ca in scurt timp sa facem contractul de vanzare cumparare si sa dau atunci cartea ... (vezi toată discuția)
Radiere masina viorel33 viorel33 Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)