avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit constructii speciale (taxa pe stalp)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit constructii speciale (taxa pe stalp)

Impozit constructii speciale(taxa pe stalp)

Buna ziua,
Societatea are in proprietate o firma luminoasa incadrata in clasa 1.6.6 in Registrul imobilizarilor. La impozite si taxe locale se plateste o taxa pentru afisaje/ publicitate.
Este necesar sa se declare impozitul pe constructii speciale pentru aceasta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reglementari legale cu privire la publicitate prin afisare de banere janapress janapress buna ziua vreau sa deschid o intreprindere familiala in mediu rural activitatea - comertul cu amanuntul. dupa cum se spune publicitatea este sufletul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie firma luminoasa mircea voicu mircea voicu Ma intereseaza sa stiu daca pentru amplasarea unei firme luminoase in interiorul unui complex comercial necesita autorizatie de constructie si daca da in baza ... (vezi toată discuția)
taxa pentru afiºaj în scop de reclamã ºi publicitate-incalcarea dreptului de proprietate razvan79vl razvan79vl Buna ziua! M-am hotarat sa gasesc o modalitate de a desfiinta aceasta taxa abuziva creeata de monstrul numit CODUL FISCAL si am nevoie de ajutorul tuturor! ... (vezi toată discuția)