avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere de auto-exculdere ONJN ignorată
Discuție deschisă în Executare silită

cerere de auto-exculdere ONJN ignorată

Bună ziua,

Am avut o cerere de auto-exculdere permanentă la ONJN făcută în urmă cu mai multe luni prin intermediul operatorului Betano care, din ce știu, odată cu specificarea mea ca respectiva cerere să fie înaintată către ONJN și implicit către toți operatorii de pe teritoriul României, ar fi trebuit să ajungă și la operatorul 888. Situația actuală este că cererea pare să fi ajuns peste tot, inclusiv operatori cu spații fizice, deoarece eu nu am mai fost lăsat să intru pe nicăieri iar toate conturile par să fi fost blocate cu succes. Problema cu care mă confrunt este că, deși am jucat sub identitatea mea, deja verificată și cu extrageri făcute în trecut la operatorul 888, după intrarea în vigoare a auto-exculderii, aceștia mi-au permis să accesez contul și să depun niște sume considerabile. La mailul trimis de mine către ei, aceștia au spus că nu figurez în baza lor de auto-exculdere și că nu pot restitui sume de bani, ci doar să blocheze și ei contul, fapt pe care l-au făcut.
Ce pot să fac în această situație? Există vreun temei legal la cererea mea? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
SilviuQwerty, utilizator

Alte discuții în legătură

Disputa casa pariuri online / blocare cont dependent Prietenul Prietenul Buna ziua, Sunt dependent de pariuri. Ca o masura de siguranta mi-am inchis conturile la casele online unde eram membru, iar la cele care nu eram membru ... (vezi toată discuția)
Disputa casa pariuri online / restituire depozit dependent Prietenul Prietenul Buna ziua, Sunt dependent de pariuri. Ca o masura de siguranta mi-am inchis conturile la casele online unde eram membru, iar la cele care nu eram membru ... (vezi toată discuția)
Executare silita - credit europe bank Abro Abro Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie, in care consider ca sunt nedreptatit. In 2017, am avut conturile blocate de catre ANAF pe niste sume destul de mari. ... (vezi toată discuția)