avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Femeie de 74 de ani agresată la ea acasă de O fosta ...
Discuție deschisă în

Femeie de 74 de ani agresată la ea acasă de O fosta vecină a mamei mele de 74 de ani, a sunat la ușă nervoas, ...

O fosta vecină a mamei mele de 74 de ani, a sunat la ușă nervoasă, când mama a văzut-o în ce stare era ,a vrut să închidă ușa dar doamna ( 40 de ani și învățătoare )a blocat ușa cu piciorul apoi a intrat peste mama mea a împins-o insultat-o, agresat-o i-a spart buza apoi a venit și soțul ei care a intrat în casă și a împins-o de mai multe ori de pereți .si a insultat-o. După aceasta mama s-a simțit f rău nu mai putea respira i s-a urcat tensiunea o doare spatele și brațele cum a fost împinsă și lovită. Plus foarte afectată psihic..
Toate acestea pt ca tatăl acestei persoane îi datora mamei 250 de lei de aproape un an și refuzau să-i restituie, iar mama a “îndrăznit să-i spună copilului acestei doamne ca o așteaptă pe mama cu datoria .
Menționez ca mama a fost vecină cu părinții acestei persoane în jur de 35 de ani și nu au avut niciodată probleme din contră i-a ajutat tot timpul când veneau la ea plângând după bani cu împrumut .
Mama e foarte speriată și nu știe ce să facă locuiește singură .
Nu a făcut certificat , fiind atât de traumatozata nu s-a gândit și trebuia să meargă în alt oraș și cum nu avea semne vizibile a crezut ca nu o să fie luată în serios.
A făcut o plângere la poliție de vreo săptămâna dar nu a avut nici un răspuns , are impresia ca nu e luată în serios..
Mulțumesc pr sugestii

Alte discuții în legătură

Probleme cu parintii angajat angajat De cam 2 luni stau la parintii mei impreuna cu sotul, deoarece abia acum am gasit serviciu amandoi si planuim sa strangem bani si sa ne mutam cat mai repede de ... (vezi toată discuția)
Mandat de cercetare pentru lipsire de libertate in locatie diferita asnat asnat Buna ziua. Va intreb in legatura cu un mandat de cercetare pentru lipsire de libertate. Locuim pe o proprietate care include o casa si anexa gospodareasca ... (vezi toată discuția)
Un primar amenintand, drepturi incalcate Erika 76 Erika 76 Buna ziua! Sunt cadru didactic la o scoala din mediul rural din anul 1997. Mama este ingrijitoare cu norma intreaga la acesta scoala de 14 ani. In fiecare ... (vezi toată discuția)