avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineața. Va rog, dacă se poate, păreri ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineața. Va rog, dacă se poate, păreri despre următoarea ...

Buna dimineața. Va rog, dacă se poate, păreri despre următoarea speță: soțul meu a lucrat la detașamentul de pompieri până în anul 2006, placat prin demisie. Având în vedere actuala lege de pensionare întrunește condițiile, respectiv vechime și vârstă, singura diferență este că nu mai lucrează în sistem. Se poate iniția un proces pentru discriminare? Foștii colegi s-au putut pensiona, fiind în sistem dar el nu poate decât la vârsta de 60 de ani. Consider că este o discriminare, au lucrat efectiv în aceleași condiții. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara, va rog frumos, câteva sfaturi pentru următoarea ... daewoo1 daewoo1 Bună seara, va rog frumos, câteva sfaturi pentru următoarea problema. Soțul a lucrat 15 ani în MAI, pompier, a demisionat în septembrie 2006. Stagiul ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua. As dori sa stiu cand ma pot pensiona. Sant nascut pe 23 08 1959 am 33ani vechime, din care 19 ani si10 luni grupa 1 si 3ani grupa 2. Pot iesi la ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiilor in functie de stagii complete de cotizare diferite Black_Dolphin Black_Dolphin La recalcularea pensiilor militare conform OUG1/2011, stagiul complet de cotizare a fost stabilit la 20 de ani. Mie mi s-a calculat pensia de invaliditate ... (vezi toată discuția)