avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,cui trebuie sa ma adresez pt a solicita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,cui trebuie sa ma adresez pt a solicita plătirea ...

Bună ziua,cui trebuie sa ma adresez pt a solicita plătirea pensiei de întreținere d catre tata care acum are funcția d judecator?In trecut acesta a aparținut structurii MAI,unde în urma unei solicitări i se făcea lunar poprire,acesta refuzând a plati integral sau deloc pensia lunara.
Mulțumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti o pensie stabilita, teoretic, puteți apela la un executor in vederea executării silite. Tatal nu plătește pensie deloc sau credeți ca nu plătește cat trebuie?
Cred ca nu plătește cat trebuie.
Nu am d unde ști cat reprezinta procentul stabilit de Instanta din salariul lui.
MULTUMESC!

gi-jane2 a scris:

Daca aveti o pensie stabilita, teoretic, puteți apela la un executor in vederea executării silite. Tatal nu plătește pensie deloc sau credeți ca nu plătește cat trebuie?

Daca va considerati indreptatita ii puteti deschide proces de recalculare a pensiei. Dar procesul va avea loc tot in justitia romana din care face parte si dumnealui.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu are ce sa faca in instanta , nu recalculare ii trebuie pt ca treaba e clara daca e in procent. la executor trebuie sa mearga.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Daca exista o hotarare judecatoreasca, trebuie initiata executarea silita.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara raisacristina raisacristina Plecam de la un divort derulat in 1992 prin stabilirea unei pensii alimentare de 3.600 lei. Sotia, un timp, a refuzat sa ridice pensia sub pretextul ca nu are ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere, posibilitati executare elennaRos elennaRos fostului meu sot i s-a marit salariul si in urma lui ar trebui sa imi mareasca pensia de intretinere de la 250 la 355 lei .el se opune pe motiv ca are un ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Ancuta ioana Ancuta ioana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire. Am obtinut pensie pentru intretinre minor prin instanță. Am primit hotararea judecatoreasca. Cum ... (vezi toată discuția)