avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, pentru intrarea la bazin de 2 ani se cere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, pentru intrarea la bazin de 2 ani se cere adeverință ...

Buna ziua, pentru intrarea la bazin de 2 ani se cere adeveritna medicala ca sa poti a-ti faci abonament pentru bazin, si eu am cerut aceasta adeverinta medicala 'apt pt bazin' de la doctorul de famili si nu m-a costat nimic, iar acum mi se percepe o taxa de 40 de lei, de ce? este corect si legal? mai ales ca trebuie sa platim si abonamentul la innot care nu e deloc iefitn. Multumesc frumos! Mihaela

Alte discuții în legătură

Taxa pt. adeverinte medicale este legala? andrey3396 andrey3396 Salut!Am si eu intrebare ...am fost la medicul de familie sa cer o adeverinta cum ca sunt apt pentru educatie fizica si mi s-a cerut 10 lei ..ciudat mi se pare ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la medicul de familie pentru somaj ENGFULL ENGFULL pt a beneficia de somaj trebuie sa fii apt de munca ... clar adeverinta de la medicul de familie aici am o nelamurire - se plateste ? cat ? ( unii percep ... (vezi toată discuția)
Taxare adeverinte de la medicul de familie PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Stiti cumva care este reglementarea legala privind taxarea adeverintelor eliberate de medicul de familie? Pana acum am avut nevoie de 3 ... (vezi toată discuția)