avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sanctiuni neeemitere/emitere cu intarziere factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sanctiuni neeemitere/emitere cu intarziere factura

Buna ziua,

ce sanctiuni risca o companie care nu emite facturi, in termenul de 15 zile de la prestarea serviciilor? In situatia in care beneficiarul nu emite in termen comanda de servicii, dar prestatorul presteaza acele servicii recurente, acesta din urma la finalul lunii nu poate emite factura, In acest context la ce risc se expune? fara factura nu exista nici incasare

Alte discuții în legătură

Tva la contracte neplatite gabrici gabrici Buna Daca o societate semneaza un contract cu un client persoana fizica, presteaza serviciile si acesta are 15 zile sa le plateasca prin banca si nu le ... (vezi toată discuția)
Facturare prestari servicii ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuenti in care ordin (lege) scrie ca prestatorul de servicii este obligat sa emita factura strict in luna in care a ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu un contract de prestari servicii? Gabriel2021 Gabriel2021 Buna ziua. De ceva 4 luni mi-am deschis un SRL - prestari servicii. Colaborez constant cu 3 alte firme. E obligatoriu sa avem contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)