gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

nick5roo 
	    	Utilizator

nick5roo 
	    	Utilizator	    

Remus Dobre 
	    	Utilizator

Remus Dobre 
	    	Utilizator	    

DinuX 
	    	Utilizator

DinuX 
	    	Utilizator	    

Alessiabab 
	    	Utilizator

Alessiabab 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 wasea	                   

buna ziua,
as dori sa ma lamuriti intr-o problema legat de o fapta incadrata la abuz de incredere.
am avut un leasing la doua masini, am achitat avansul la ... (vezi toată discuția)
	                    wasea	                   

buna ziua,
as dori sa ma lamuriti intr-o problema legat de o fapta incadrata la abuz de incredere.
am avut un leasing la doua masini, am achitat avansul la ... (vezi toată discuția)

Ramonaele	                   

Buna dimineata.  Am nevoie de un sfat, va rog. Anul trecut fratele meu a luat din Anglia 3 masini cu credit, pe care le-a vandut in Romania. Nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
	                    Ramonaele	                   

Buna dimineata.  Am nevoie de un sfat, va rog. Anul trecut fratele meu a luat din Anglia 3 masini cu credit, pe care le-a vandut in Romania. Nu a mai platit ... (vezi toată discuția)

Imparatul	                   

Am preluat o societate, ca persoana fizica. Societatea avea o masina Logan MCV, luata in leasing. Am preluat totul, cu tot cu active si pasive, societatea in ... (vezi toată discuția)
	                    Imparatul	                   

Am preluat o societate, ca persoana fizica. Societatea avea o masina Logan MCV, luata in leasing. Am preluat totul, cu tot cu active si pasive, societatea in ... (vezi toată discuția)