avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt Consilier scolar in 3 scoli/ Inca din prima zi ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt Consilier scolar in 3 scoli/ Inca din prima zi ...

Buna ziua
Sunt Consilier scolar in 3 scoli/ Inca din prima zi din luna septembrie o directoare si-a manifesta nemultumirea pt ca eu am ocupat postul unei persoane apropiate de ale ei.
La sfarsit de an scolar o alta directoare, de fata cu elevii , a contest evaluarea la testul pe care l-am dat elevilor motivand ca le-am dat note mici si ca au pierdut elii bursele. A spus ca niciun parinte din toata scoala nu ma vrea si ca sa nu se duca cu testele la inspctoratul scolar din toamna sa nu mai iau scoala aceasta. I-am spus ca evaluariele la copii sunt facute corect, conform manualului. i-am aratat chiar si din ce lectii mi-am scos intrebarile (toate de fata cu copiii. Eu nu am gasit nimic in legea invatamantului sa scrie ca un director poate contesta notele date de un profesor.
In ultima sapt de scoala a spus sa nu mai merg la aceasta scoala si va incerca sa opreasca parintii sa nu ma reclame pt notele mici, in cazul in care nu or fi mers deja. Din neatentie am omis sa ttrec notele la 4 elevi si am apucat sa le ibchei mediile. Puteam sa corectez dar directoarea a zis sa le las asa ca le stric mediile, ca trebuie sa puna stampila sa anuleze.
Pana pe 30 iunie trebuia sa imi faca raport de evaluare. L-am primit abia azi 18.07 . Din 15 intrebari la 5 a spus da, la 2 partial si la 8 nu, desi eu chiar mi-am facut datoria. Nu doresc ca acel raport sa ramana asa. Ar fi o pata neagra la dosarul meu so eu chiar am muncit si mi-am indepinit responsabilitatile. Am dovada cu raportul de activitate trimis pe nail si watsap si ea zice ca nu am facut.
Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Nota pe nedrept primita la un test din lectii nepredate Noxx Noxx Ieri in ora de engleza am dat un test, doamna profesoara de engleza nu ne preda lectii sau teorii.Uneori dam test alteori dansa ne povesteste despre unde a ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala. ce masuri pot fi luate in cazul unui elev violent? danutzik danutzik Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un \\"copil ... (vezi toată discuția)
Intimidare si constrangere Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul incident. Un candidat din invatamant, si-a depus dosarul in vederea unui transfer la o scoala, urmand ca sa tina o ... (vezi toată discuția)