avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Martor mincinos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Martor mincinos

Buna ziua, am castigat o ordonanta presedintiala la fond civil, dar martora partii adverse a mintit flagrant ( a declarat ca ea nu m-ar fi dat in judecata in alt proces, ceea ce e atat de usor de dovedit, ea fiind reclamanta). Acum stiu ca acest aspect de minciuna a ei nu a influentat cu nimic judecata in sine. Parerea mea este ca ori a fost si dansa pacalita de avocata si chiar nu stia ca a avut calitatea de reclamanta, ori este de-a dreptul amnezica. Oricum ar fi, as dori sa o discreditez pe aceasta doamna , pt ca exista riscul sa mai fie folosita ca martora la viitoare dosare, conflictele dintre familia ei si mine fiind de lunga durata. Ce pot face? Av mea nu e deranjata daca va mai fi martora impotriva mea, ca e "usor de audiat, nefiind vreo inteligenta" , dar eu totusi nu sunt multumita sa o las cu minciuna nepedepsita sub juramant ( alaturi de multe alte minciuni pe care nu le pot demonta asa usor). Multumesc de eventualele sfaturi.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2025
Anastasia gar, utilizator

Alte discuții în legătură

Martori mincinosi pop_maria pop_maria buna seara....ce se va intampla, cu martorii, propusi de reclamant care au mintit si a caror declaratii deformate ale realitatii au contribuit semnificativ la ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos Carturarul Carturarul In procesul dintre mine si Asociatia de propietari Asociatia a adus ca martor pe administratorul blocului si acesta a mintit sub juramant, lucru pe care il pot ... (vezi toată discuția)
Contestare martori vasile pantiruc vasile pantiruc Dacă 1,2 lucruri declarate de martori se dovedesc, minciuni/false, se poate contesta toată declarația? Mulțumesc (vezi toată discuția)