avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avand in vedere faptul ca indemnizatia de hrana se va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avand in vedere faptul ca indemnizatia de hrana se va acorda ...

Buna. Avand in vedere faptul ca indemnizatia de hrana se va acorda doar acelor bugetari care au un venit net mai mic sau egal cu 6000 lei, nelamurirea mea este daca salatiul net este de 5800 cu tot cu acea norma de hrana (347 lei) si la care se mai adauga 10% din salar pentru ca are Controlul Financiar Preventiv ( CFP) astfel depășind suma de 6000 lei, mai beneficiază de norma de hrana ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de hrana Sorina19 Sorina19 indemnizatia de hrana se adauga la salariu de baza in suma fixa constituind salariul brut? Sal Baza +indem HRANA+indem dr.=salariu brut ex 2000+1040+347= ... (vezi toată discuția)
Dacă am indemnizația de hrana de 347 lei, este corect sa fie ... Ana Anisia Ana Anisia Dacă am indemnizația de hrana de 347 lei, este corect sa fie introdusa în salariul brut și sa ne oprească toate contribuțiile din aceasta? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)