avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 1986 tatal meu a construit o anexa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 1986 tatal meu a construit o anexa gospodareasca pe teren ...

In anul 1986 tatal meu a construit o anexa gospodareasca pe teren atribuit de la primarie pe baza actului "Autorizatie de construire" emis tot de primărie.Aceasta constructie face parte dintr-un sir de garaje. Cu cativa ani dupa decesul tatalui meu cand am vrut sa fac succesiune pt constructie trebuia sa prezint un contract de concesiune pt.terenul aferent.Eu fiind plecata din tara nu am stiut ca trebuia sa cer sa mi se intocmeasca acel act am ramas fara insa taxa de concesiune plateam in fiecare an
Am pastrat chitantele care sunt emise pe numele meu si pe care la felul incasarii apare: "[CONTRACT DE CONCESIUNE IN RON]-Debit an.../cf.Contr.nr.../din..."
In data de 14.04.2021 am cerut prin e-mail copie de pe acest contract dar nu am primit raspuns, in data de 18.12.2023 am depus inca o cerere la care m-i s-a raspuns ca in baza de date a primariei contractul meu apare ca fiind expirat la 01.01.2022 pt ca in baza prevederilor unor hotarari in anul 1996 au fost incheiate contracte de concesiune in urma unor solicitări scrise și ca în cadrul arhivei nu a fost identificat acel contract. Ulterior intr-o audienta viceprimarul mi-a explicat ca pt a obtine un contract de concesiune trebuie facuta licitație.
Intrebarea mea este: daca se face licitație si nu castig ce se întâmplă cu constructia?
Chiar nu exista alta posibilitate sa mi se faca un contract de concesiune?

Va mulțumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Demolare garaj, constructie autorizata & intabulata Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, am un garaj in proprietate, cumparat in urma cu 1 an jumate. Constructia este facuta cu atutorizatie si este intabulata. Vanzarea/cumpararea a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sora mea si cu mine suntem mostenitorii parintilor ... gabrieldusa gabrieldusa Buna ziua, Sora mea si cu mine suntem mostenitorii parintilor nostri care au decedat, tatal in urma cu 10 ani, mama in urma cu 2 ani. Cand am facut ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)