avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotia momentan este coasigurat, daca va ajunge in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotia momentan este coasigurat, daca va ajunge in spital ...

Buna ziua, sotia momentan este coasigurat,daca va ajunge in spital dupa data de 1 septembrie si eu depun declaratia unica in ziua respectiva in care ajunge la spital va fi consideart ca si asigurat ?

Alte discuții în legătură

Cass fanica56 fanica56 Buna ziua, as dori sa stiu daca sotul este pensionar si eu casnica (mai am pana la pensionare) am dreptul sa mai fiu coasigurat la CASS sau trebuie dupa noul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am mare nevoie de ajutor! mama mea o ajuns de urgenta ... sz.petra sz.petra Buna ziua! Am mare nevoie de ajutor! Mama mea o ajuns de urgenta la spital si au internat-o la interne Eu in ziua in care o ajuns la urgenta ,am cerut de la ... (vezi toată discuția)
Frate in intretinere - coasigurat? chance1 chance1 Buna ziua! Daca eu il am in intretinere pe fratele meu ( el neavand serviciu) , nu devine automat coasigurat in sistemul public de sanatate? (vezi toată discuția)