avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat INML 3 - 5 zile ingrijire medicala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat INML 3 - 5 zile ingrijire medicala

Buna ziua,
Am avut cu sotia o neintelegere, ea ma lovit pe mine cu piciorul in coapsa si m,am invenetit si din reactia mea sa nu ma loveasca iar am prinso de brat si am impinso, este si ea usor vanata pe brat.Ea are certificat INML cu 5 zile si eu am certificat INML dar fara zile de ingrijiri medicale. Am purtat bratara de protectie 3 luni, si mi sa dat jos acum.Inca nu m-au chemat la politie sa dau declaratie. Sotia a facut plangere penala. Ce se poate intampla ? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 5 August 2025
MihaiD81, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaiD81 , utilizator 23:16, 6 August 2025
5 zile pentru o mica vanataie pe brat? eu cred ca e mai mult decat o simpla vanataie
Va scriu exact ce scrie in certificat. Pe fata superioara supero-medie brat stang tumefactie cafeniu galbui cu tumefactie cu contur estompat. Acuza parastezii Leziuni traumatice evaluate la 3-5 zile ingrijiri medicale.

carlitosbest a scris:

5 zile pentru o mica vanataie pe brat? eu cred ca e mai mult decat o simpla vanataie

ia un avocat daca ai bani. violenta in familie e mai grav decat lovituri si alte violente si nu se poate retrage nici plangerea. poate obtii in cel mai bun caz o renuntare la urmarirea penala daca ai atenuante.
Dar poate sa-mi dea pedeapsa, sa fac puscarie ? Si sotia ma lovit si am si eu certificat INML dar nu am zile medicale.

carlitosbest a scris:

ia un avocat daca ai bani. violenta in familie e mai grav decat lovituri si alte violente si nu se poate retrage nici plangerea. poate obtii in cel mai bun caz o renuntare la urmarirea penala daca ai atenuante.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu mai ai antecedente penale nu vei face puscarie. dar posibil sa primesti amenda sau cu suspendare. depinde ce e in dosar, ce circumstante ai. consulta cu un avocat dosarul.

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Ana65 Ana65 Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima. Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni IulianaRaluca IulianaRaluca In urma unui accident rutier ce a avut loc pe trecerea de pietoni, mentionez faptul ca m-am angajat pe trecere regulamentar, iar autoturismul ce m-a lovit avea ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa patesc? ultras1923 ultras1923 Buna seara ,acum aproximativ o luna am avut un incident cu un suporter de la fc brasov ,ca sa fiu mai clar ,eram pe strada cu 2 prieteni (noi fiind suporteri ... (vezi toată discuția)