avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soțul meu are o indemnizație începând cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soțul meu are o indemnizație începând cu 01.12.1992 ...

Bună ziua,soțul meu are o indemnizație începând cu 01.12.1992 onf legii 118/1990 pentru că s-au născut acolo iar conf modificărilor a cerut să se recalculeze ,primind o nouă decizie incepand cu 03.10.2024..I
n prima decizie scrie perioada de 1 an 5 Luni (strămutare)cât a stat el acolo în a doua el nu mai este specificat,scrie doar perioada tatălui de 3 ani ( domiciliul obligatoriu)..Întrebarea mea este care indemnizație rămâne,deoarece în prezent le primește pe amândouă.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. referitor la aplicarea decretului lege nr.118/1990 ... flavianda flavianda Buna ziua. Referitor la APLICAREA DECRETULUI LEGE nr.118/1990 cu modificările și completările ulterioare: Tatal meu, in prezent decedat, a fost persecutat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie prizonierat in urss AlinaCorina AlinaCorina Buna ziua, Mama mea a primit azi urmatoarea decizie: \"Admite cererea doamnei .... si stabileste calitatea de titular al drepturilor prevazute de art. 5 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)