avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Clarificare alocație copil cu părinte care lucrează ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Clarificare alocație copil cu părinte care lucrează în Luxemburg

Buna ziua tuturor care a trecut prin așa ceva soțul meu lucrează in Luxemburg și cazare in franta a depus dosar de alocație in Luxemburg am oprit alocația din România eu cu copii fiind in România am depus toate actele necesare in Luxemburg de 14 luni tot aștept acum o săptămâna mi sa cerut un iban și buletin pentru virarea banilor apoi după doua zile mi sa trimis email ca nu poate sa mi închidă dosarul
Pe motiv ca așteaptă răspuns din franta ca nu iau alocație de-acolo copii Find in România ce fac cum procedez ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 7 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți soluție, Trebuie să așteptați ca cei din LUXENBURG să primească negația din Franța, că copii soțului nu primesc în România alocație din Franța.
Asta este.
acest răspuns util
Luati legatura cu cei de la CAF – Caisse des Allocations Familiales (Casa de Alocații Familiale) si vedeti ce va spun.

Cornel Vasile a scris:

Luati legatura cu cei de la CAF – Caisse des Allocations Familiales (Casa de Alocații Familiale) si vedeti ce va spun.

Va multumesc

Cornel Vasile a scris:

Va multumesc dar nu reușesc au un nr de tel de 3 cifre și franceza nici Nu știu !
acest răspuns util
Solicitati sprijin la:
Ataşat pentru muncă şi afaceri sociale în Republica Franceză
Ministerul Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarităţii Sociale
Ambasada României în Republica Franceză
5, rue de l'Exposition, 75007, PARIS
Tel : 0033-1-47 05 29 37 -270
Fax: 0033-1-45 56 97 47
Email: paris.social1@mae.ro

Alte discuții în legătură

Sunt mama singura Lucas2013 Lucas2013 Bună seara, sunt venita în Franța de câteva luni și a-și dori sa știu și eu ce drepturi am ca mama singura? Lucrez câteva ore și st declarata cu 317E ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă beneficiez de șomaj din franța, mă pot angaja ... AMari91 AMari91 Bună ziua. Dacă beneficiez de șomaj din Franța, mă pot angaja în România cu CIM? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Acte pensie italia si romania ghiumusa ghiumusa buna ziua, din octombrie 2020 am depus actele de pensie si in Italia si in Romania nu am prmit ni,mic pana acum cui ma pot adresa? (vezi toată discuția)