avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În apartamentul meu s-a produs o inundație ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În apartamentul meu s-a produs o inundație ...

Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea problema:
În apartamentul meu s-a produs o inundație ca urmare a unei țevi sparte în apartamentul de deasupra mea. Problema mea este că proprietarul apartamentului unde s-a spart țeava nu locuiește în țară. Am încercat sa iau legătura cu el prin e mailul pe care l-a lăsat drept contact.De asemenea l-am sunat /trimis sms fiului sau dar fără reușită. Apa curge, apartamentul meu se degradează. Am sunat la politie pentru a găsi o soluție de a întra în apartament, pentru a vedea/ rezolva problema. Răspunsul poliției a fost ca fără acordul proprietarului nu este posibil.
Va rog să mă ajutați cu o soluție legala de a întra în apartamentul respectiv.
Va menționez, ca apa pe coloana este oprita, iar locatarii nu pot sta mult timp fără a folosi apa.
Vă mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Pretentii despagubiri mayam mayam In urma cu 3 saptamani am inundat vecina de la parter. Inundatia nu a fost provocata de mine, ci de o teava comuna infundata. Acum vecina doreste sa ma cheme ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii lacrutza lacrutza Problema cu vecini Buna Stau intr-un bloc cu 4(eu locuiesc la etajul 1) etaje si cam de jumatate de an a inceput sa-mi curga apa in baie....cate putin cate ... (vezi toată discuția)