avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o speta legata de ...
Discuție deschisă în

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o speta legata de apele ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o speta legata de apele pluviale (apa meteorica) : am o casa in constructie, nivelul curtii este sub cel al drumului iar curtea nu este pavata, drumul nu este asfaltat si nu dispune de sistem de preluare a apelor pluviale, si cu toate acestea compania de apa imi factureaza lunar apa meteorica. Desi am transmis doua sesizari catre companie nu am primit nici un raspuns! Nu mi se pare normal in conditiile date sa platesc lunar suma de 200 de lei pt “apa de ploaie” , ce optiuni as avea pt a rezolva situatia ?! Va multumesc anticipat pt. raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Accesul auto in curte este restrictionat de primarie in urma lucrarilor de asfaltare abandonate iulius1979 iulius1979 In luna noiembrie au inceput niste asa zise lucrari de asfaltare. In doua zile, niste utilaje au decupat drumul pe o portiune de 200 de metri, apoi au ... (vezi toată discuția)
Apa pluvială robertsega32 robertsega32 Bună ziua, În cazul în care solicităm operatorului care ne furnizeaza apa si serviciile de canal încetarea contractului de furnizare a serviciului de ... (vezi toată discuția)
Plata apa meteorica daca nu exista canalizare stradala Util1 Util1 Cum e posibil sa platesc ape meteorice/pluviale daca nu exista guri de preluare pe strada si nu exista asfalt? Tot ce ploua intra in pamant. Primul camin de ... (vezi toată discuția)