avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vin și eu cu o întrebare, am fost implicat într-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vin și eu cu o întrebare, am fost implicat într-un ...

Bună ziua , vin și eu cu o întrebare , am fost implicat într-un dosar penal , procesul a luat sfârșit , am primit sentința cu suspendare , plus zile de muncă în folosul comunității , plus câteva sume de plată către partea vătămată , până în momentul de față m-am prezentat la toate ședințele de la serviciul de probațiune , însă zilele acestea , am primit o citație de la judecătorie , pentru a mă prezenta în această instanță în calitate de intimat în dosarul cu obiectul : modificarea/încetarea obligațiilor . O parte din obligațiile financiare din dosar le-am plătit , însă am întârziat cu o plată și anume cheltuielile judiciare , puteți vă rog să mă ajutați să îmi spuneti ce înseamnă mai exact această citație ? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Proces, citatie Tz1ganu Tz1ganu Am o mare probelma va rog sa ma ajutati cu informatii Am primit o citatie de la curtea de apel Bacau si scrie asa: Subsemnatul...,este chemat in aceasta ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)
Revizuire recurs - cu sau fara avocat? joedoe48 joedoe48 Buna ziua, Pe scurt: Acum un an tribunalul a dat o decizie definitiva si irevocabila (dupa respingerea recursului depus de firma X). In iunie 2015, firma X a ... (vezi toată discuția)