avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Studii clinice PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Studii clinice PFA

Un PFA neplatitor de TVA urmeaza sa efectueze studii clinice catre o societate din UE platitoare de TVA. In aceste conditii pentru serviciile care se vor presta PFA-ul trebuie sa se inregistreze in scopuri de TVA pentru aceste servicii?

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Operatiune intracomunitara? ipi ipi Buna ziua, Sunt inregistrat ca PFA - CAEN 6201 - norma de venit - neplatitor de TVA si urmeaza sa prestez servicii unei companii inregistrate in S.U.A. dar ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)