avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Socrii nu îmi dau acces în curtea comuna pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Socrii nu îmi dau acces în curtea comuna pentru ...

Bună ziua!Socrii nu îmi dau acces în curtea comuna pentru a întra în casa soțului cu care am 2 copii și care s a sinucis.Trebuie sa fac succesiune copiilor și mi au luat actele soțului și refuza sa mii le dea.Cum pot proceda cel mai rapid pt a nu plăti taxa de succesiune?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 12:03, 30 August 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui un proces.
Daca nu aveți venituri o sa va puteți judeca.
Se va ocupa avocatul de tot ce trebuie.

București 2025
Mulțumesc pentru raspuns.Am rămas și cu rata la banca fiind coplatitoare,ei au început sa înstrăineze lucruri din casa...Durează mult un astfel de proces?eu sunt nevoita sa stau cu copii în chirie,plătesc rata,nu am acces la bunuri personale din timpul căsătoriei...
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
Mihaela Das, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate procesele durează ani nu va faceți planuri pe durata scurta.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ce acte va referiti? Puteti obtine duplicate dupa orice fel de inscrisuri
Certificat constatator de deces,diplome de studii...le pot obține eu sau un avocat?

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenitor dupa decesul mamei,atunci cand tatal refuza orice contact cu familia si dispare la o alta femeie! Tetras Tetras Va rog mult sa ne ajutati ,pentru ca nu stim de unde sa incepem in rezolvarea unei situatii cel putin delicate de succesiune... In urma cu cca 4 ani a decedat ... (vezi toată discuția)
Intabulare? e posibil asa? julius jr julius jr parintii unui prieten au construit o casa in anii 1970. Casa e trecuta in reg agricol al comunei respective,prietenul meu a scos copie dupa reg. agr.,istoric ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)