avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Sotul s a sinucis în casa noastra,noi aveam ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Sotul s a sinucis în casa noastra,noi aveam depus ...

Buna ziua.Sotul s a sinucis în casa noastra,noi aveam depus divorț comun la notar în acel moment,politia nu m a contactat și au intrat în casa cu părinții lui,este normal sa nu fiu sunat sau măcar sa mii se ia o declarație pentru istoricul lui psihic ținând cont ca a fost vb dr o arma?mulțumesc

Alte discuții în legătură

Furt intre soti? marci_rotariu marci_rotariu Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sora mea a intentat divort. Ei au locuit intr-un apartament , apartament cumparat de parintii sotului ei ( cu banii de la ... (vezi toată discuția)
Divort...copil minor...infidelitate si violenta fizica si verbala repetata ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema : Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 2 ani. Acum 2 saptamani sotul meu a parasit ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu de catre sot adelinadorina adelinadorina Buna ziua! As dori sa aflu ce pot face in cazul in care sunt casatorita de aproape 12 ani, si am o fata in varsata de 11 ani, iar sotul a parasit domiciliul. ... (vezi toată discuția)