avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caz complex . Cumparam casa cu o suma mare de bani, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caz complex . Cumparam casa cu o suma mare de bani, partial ...

Caz complex . Cumparam casa cu o suma mare de bani , partial cu credit brd , partial cash , exista o expertiza tehnica recenta facuta pentru diverse intabulari ( citez "structura verticala realizata din zidarie de caramida confiata cu centuri si stalpisor de beton armat , fundatii din beton armat") , se face evaluare de catre banca , totul ok , se face evaluarea , ofiterul de credite spune ca a fost evaluata la cat s-a cerut pe ea , pret f mare . Facem acte la notar si la nici 2 luni descoperim de la un constructor ca de fapt casa e din vaiuga si fundatie nu e din beton . In acest caz nu doar ca nu isi merita banii . Ce se poate face in cazul acesta ? Daca stiam din ce material e facuta casa nu o cumparam nici la 20% din pretul cerut .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 3 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dat in judecata vanzatorul pt vicii ascunse si cereti fie reducerea prețului, fie rezolutiunea.
Oricum, trebuie sa.mergeti la un avocat
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse ContSters276281 ContSters276281 Care este diferenta intre viciile ascunse si cele aparente? In speta, ascunderea faptului ca imobilul nu are structura de beton ( centura, stalpi de ... (vezi toată discuția)
Probleme ulterioare achizitiei! bodhi_fa bodhi_fa Dupa o negociere de 9 luni,probleme in cascada si actiuni de natura rroma am reusit sa cumpar de la o banca un imobil[casa]adjudecat de respectiva ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa VasiliuMircea VasiliuMircea Am cumparat o casa la tara. Vanzatorul a sustinut prin acte (intabulare) ca imobilul este construit din caramida si vaiog (caramida nearsa). Cand am facut ... (vezi toată discuția)