ramona.ana 
	    	Utilizator

ramona.ana 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

HR kanald	                   

Buna ziua, avand in vedere migrarea la noul Reges Online, avem rugamintea sa ne ajutati cu cateva clarificari dupa cum urmeaza:
In cazul in care intr-un ... (vezi toată discuția)
	                    HR kanald	                   

Buna ziua, avand in vedere migrarea la noul Reges Online, avem rugamintea sa ne ajutati cu cateva clarificari dupa cum urmeaza:
In cazul in care intr-un ... (vezi toată discuția)

oana.lazar@monsson.eu	                   

Buna ziua,
Va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ajuta, acum cu trecerea in REGES ONLINE am descoperit ca anumite persoane au in contract sediu ... (vezi toată discuția)
	                    oana.lazar@monsson.eu	                   

Buna ziua,
Va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ajuta, acum cu trecerea in REGES ONLINE am descoperit ca anumite persoane au in contract sediu ... (vezi toată discuția)

AndradaCristu	                   

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: in cazul in care unitatea doreste sa ofere program flexibil angajatilor, cum se specifica acest aspect in ... (vezi toată discuția)
	                    AndradaCristu	                   

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: in cazul in care unitatea doreste sa ofere program flexibil angajatilor, cum se specifica acest aspect in ... (vezi toată discuția)