avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In reges online contractele de munca cu timp partial ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In reges online contractele de munca cu timp partial se trec ...

In reges online contractele de munca cu timp partial se trec cu ore pe saptamana sau nu est egresit daca se trec in ore de munca pe zi?Ma intereseaza si baza legala.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 10 Septembrie 2025
Depinde ..pot fi ore/zi, ore/sapt , otre/luna...
Buna dimineata! Salariat cu cim partial 1 ore/zi, 5ore/saptamana, program de lucru 17.00-18.00. In reges online repartizare timp munca este zilnic sau inegal?
Pt salariatii cu loc de munca mobil este obligatoriu sporul de mobilitate daca activitatea se desfasoara la clienti in timpul programului de lucru iar transportul este asigurat de angajator.
Multumesc!
Sproul e obligatoriu numai daca este mentiuonat in c.i.m.... Daca program de lucru 17.00-18.00 este zilnic , atunci este zilnica.
Nu este mentionat in CIM! Multumesc!
Atunci nu este obligatorie acordarea lui .

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avand in vedere migrarea la noul reges online, avem ... HR kanald HR kanald Buna ziua, avand in vedere migrarea la noul Reges Online, avem rugamintea sa ne ajutati cu cateva clarificari dupa cum urmeaza: In cazul in care intr-un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ... oana.lazar@monsson.eu oana.lazar@monsson.eu Buna ziua, Va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ajuta, acum cu trecerea in REGES ONLINE am descoperit ca anumite persoane au in contract sediu ... (vezi toată discuția)
Program flexibil de lucru AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: in cazul in care unitatea doreste sa ofere program flexibil angajatilor, cum se specifica acest aspect in ... (vezi toată discuția)