avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul ma inunda iar asociatia de proprietari nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul ma inunda iar asociatia de proprietari nu ...

Obligatii Asociatia de Proprietari:
Buna ziua, vecinul ma inunda iar Asociatia de proprietari nu se implica..
Am asigurare dar Asiguratorul cere fie adeverinta de la Asociatie de Proprietari (care Asociatie sustine ca n are obligatia eliberarii acesteia) fie 2 martori - iar vecinii nu vor sa se implice ca martori pentru ca toti vrem relatii de buna vecinatate. Plus ca pentru a fi martor trebuie sa intri in apartamentul vinovat iar asta nu i posibil.
N ar trebui cumva modificata Legea Asociatiilor de Proprietari?
Asta ne ar scutii pe toti de discutii neplacute cu vecinii si ne ar ajuta sa incasam integral de la Asigurator despagubire conf dosar dauna - imposibil de facut fara adev Asociatie si/ sau fara martori
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2025
olij, utilizator

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie de proprietari Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cum pot proceda in cazul in care administratorul asociatiei de proprietari refuza sa emita o adeverinta/ constatare nefesara pentru firma de asigurari? Intra ... (vezi toată discuția)
Despagubire in cazul unui risc asigurat carmen bodeanu carmen bodeanu Am o asigurare de raspundere civila,am fost inundata,dar la deschiderea dosarului de dauna mi se solicita de catre asigurator o adeverinta de la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Inundatie in farmacie janinasalvastru janinasalvastru in anul 2011 luna septembrie a fost inundata o farmacie de la parterul unui bloc, dar asociatia nu a fost anuntata ca ar fi o problema(eu fiind ... (vezi toată discuția)