avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare bloc

Buna ziua,

Blocul nostru intra in reabilitare si cei care se ocupa de reabilitare ne obliga sa punem recuperatoare de caldura. Pentru acest lucru se vor da gauri de 20cm in peretii camerelor. Noi nu dorim gaurirea peretilor pentru montarea acestor aparate insa firma cu reabilitarea tot insista spunand ca sunt obligatorii.

La alte blocuri din cartier nu s-au montat aceste aparate si la cele la care s-au montat au fost optionale nu obligatorii.

Exista vreo lege care sa oblige proprietarul sa puna aceste aparate?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:06, 1 Octombrie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj geam termopan in regie proprie la anvelopare bloc Dragos F Dragos F Buna ziua! Locuiesc in sectorul 4, iar de curand a fost inceput procesul de reabilitare a blocului pentru eficienta energetica. Printre imbunatatiri, exista si ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. am nevoie de o clarificare privind legile ce ... Beneficiar24 Beneficiar24 Bună dimineața. Am nevoie de o clarificare privind legile ce țin de camerele de supraveghere din blocuri. Am găsit informații clare despre montarea lor ... (vezi toată discuția)
Blocul in care locuiesc se reabiliteaza. am inteles ... pink star pink star Buna ziua. Blocul in care locuiesc se reabiliteaza. Am inteles ca inlocuriea termopanelor nu este totusi obligatorie, dar se insista pentru montarea unor ... (vezi toată discuția)