avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Am fost somat de o firma falimentata
Discuție deschisă în Executare silită

Am fost somat de o firma falimentata

Buna ziua!
Am avut o asigurare la EuroIns, care trebuia achitata in doua rat. Aceasta a fost emisa pe data de 15.02.2023, dupa care a doua rata trebuia achitata pana pe 14.04.2023. Broker-ul mi-a transmis ca EuroIns-ul intra in faliment si deocamdata nu trebuie sa platesc a doua rata. Intre timp, pe 30.06.2023 am vandut autoturismul care era asigurat cu contract de vanzare cumparare, iar acum dupa 2 ani de zile m-am trezit cu o somatie de executare silita, prin care imi aduce la cunostiinta ca trebuie sa achit 410 ron la EuroIns ca restanta, si 535 cheltuieli pentru executare silita.

Mentionez ca am dovada de vanzare/cumparare cu data de mentionare mai sus, si cumparatorul si a facut deja asigurare la alta firma de asigurari.
Ce este de facut in acest caz?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. la data de 2 03 2023 am încheiat la euroins o asigurare ... crys60 crys60 Bună ziua. La data de 2 03 2023 am încheiat la Euroins o asigurare RCA ptr un an,asigurare cu plata în 2 rate. Am achitat prima rata de 1396 Ron ptr prima ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita s.stefan s.stefan Buna ziua, Urmare a unui credit bancar neachitat, acum aproximativ un an, am fost executat silit prin oprirea lunara din salariu a unei anumite sume, bani ce ... (vezi toată discuția)
Citatie executare silita dl.Escu dl.Escu am primit o citatie pentru executare silita pentru un credit de nevoie personale. nu am girat cu nimic, dar nici nu pot plati ratele. Nu detin proprietati ... (vezi toată discuția)