avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma cu 2 saptamani mi-a fost ridicata masina ca nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma cu 2 saptamani mi-a fost ridicata masina ca nu ar fi ...

In urma cu 2 saptamani mi-a fost ridicata masina ca nu ar fi fost corect parcata in Bucuresti ,sect.6
Am ridicat-o de la locul unde era dusa si mi s-a inmanat decat DISPOZITIA DE RIDICARE (bineinteles ca dupa ce am platito) si mi-au zis de acolo ca sa astept procesul verbal
Uitandu-ma pe net dupa 2 saptamani am observat ca este o procedura mai noua a celor de la Politia Locala sa nu mai faca proces verbal si daca nu iti convine sa contesti aceasta DISPOZITIA pe contencios administrativ conform legi 554/2004, ei stiind ca este ilegala aceasta activitate.
Ce mai este de facut pentru ca eu consider ca este un abuz?

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva agentului de politie locala ce a emis o dispozitie de ridicare masina Tirlea Andrei Tirlea Andrei Am terminat de formulat plangerea penala impotriva agentului de politie locala ce a emis dispozitia de ridicare, dispozitie prin care mi-a fost ridicat in mod ... (vezi toată discuția)
Tractare abuziva; plangere contraventionala vasilik vasilik Buna seara, Am si eu urmatoarea problema si sper sa ma puteti ajuta. Acum 2 zile am parcat masina in regie prin zona de camine, la sosea, locul unde am ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)