Am un teren, in apropierea unei zone rezidentaiale, la 200 m de aceasta. Terenul nu este imprejmuit, nu este folosit, este doar intretinut. De jur imprejurul meu, niciunul din terenuri nu este imprejmuit, motiv pentru care multi vin si arunca gunoaie pe terenul meu si al celor din jur.
Am facut in ultimii ani mai multe sesizari catre primarie, anul acesta, din pacate, s-au aruncat mult mai multe gunoaie si am fost nevoit ca anul acesta sa trimit 5 sesizari catre primarie. De fiecare data Primaria spunea ca e responsabilitatea mea sa mentin terenul curat, ok, dar nu e responsabilitatea mea sa strang gunoiul aruncat de altii. Altadata primaria a spus sa il imprejmuiesc, as face-o, dar nu mai este niciun teren imperjmuit pe langa mine, iar gardul probabil ar disparea in cateva zile.
Am cerut Primariei sa monteze camere de supraveghere, nu a facut-o, iar la ultima sesizare raspunsul a fost citez "conform Ordonantei 27 din 30 Ianuarie 2002 petitiile cu acelasi petitionar, cu acelasi continut se claseaza si ca primaria nu are competenta de supraveghere permanenta a proprietatilor private". Bineinteles ca nu cere nimeni supravegherea unei proprietati private, ci a drumulrilor de acces si a zonelor publice din apropiere.
Cui as putea sa ma mai adresez? Daca nu fac ceva, in scurt timp risc sa ajunga o groapa de gunoi care ma va costa enorm pentru a o curata?