avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat un aspirator Kirby de la o firmă, desi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat un aspirator Kirby de la o firmă, desi mi-au spus ca e nou ...

Bună ziua!. Am cumparat un aspirator kirby de la o firma,desi mi au spus ca e nou, el nu era nou și nu mi au dat nici factura. Domnu mi a spus ca ei nu il mai primesc inapoi. Am sunat la reprezentanta kirby și mi au spus ca ei nu pot face nimic deoarece firma respectivă nu este reprezentanta kirby oficiala și ca nu sunt singurul. Ce îmi recomandați sa fac. Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Retur buna ziua, am cumparat de la kirby un aspirator. am facut retutr ... Lidia_icobescu@yahoo.com Lidia_icobescu@yahoo.com Buna ziua, am cumparat de la Kirby un aspirator. Am facut retutr la el in primele 14 zile. Au facut o factura de retur cu suma achitata, in care se specifica ... (vezi toată discuția)
Despre garantia produsului (si cele 15 zile) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Pe 17.11.2019 am cumparat un aspirator robot de pe un site destul de cunoscut, sa spunem. Acesta mi-a venit defect din fabrica, bateria acestuia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat un apirator în mai și după 5 luni ... Maria ter bal Maria ter bal Bună ziua, am cumpărat un apirator în mai și după 5 luni l am dus la reparat, problema este ca duminica17.11.2024 s au împlinit cele 15 zile, iar ... (vezi toată discuția)