Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal, postnatal si de ingrijire a copilului

Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie: la 31.08.2009 am intrat in somaj si urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii aprilie 2010. Doresc sa stiu cand ar trebui sa intru in concediul prenatal (cum se plateste acesta si cat dureaza), cat trebuie sa raman in concediu postanatal si la ce data trebuie sa depun actele pentru indemnizatia de mama.

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru al doilea copil Rebecca C Rebecca C Buna, am o nelămurire, pe 13 martie 2019 primul copil face doi ani si in luna aprilie urmează să nasc al doilea copil, ce ar trebui sa fac sa pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Cammie Cammie Buna ziua! Sunt insarcinata in 19 saptamani si ar trebui sa nasc la inceputul lunii iulie. Sunt angata la o institutie a statului (Camera Agricola), care ... (vezi toată discuția)