avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Autoturismul este pe numele soției și ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Autoturismul este pe numele soției și RCA pe numele ...

Bună ziua. Autoturismul este pe numele soției și RCA pe numele băiatului in vederea înstrăinări. Eu conduc auto trecut în RCA Se poate circula ??

Alte discuții în legătură

Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila auto Jonny93 Jonny93 Speţa: un autoturism cumpărat acum 2 săptămâni, cu act sub semnătură privată, implicat într-un accident rutier. Procesul verbal încheiat la faţa ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca pe numele vechiului proprietar ionuttala ionuttala Buna ziua As dori sa va intreb daca pot circula cu o masina in care am o asigurare de 6 luni pe numele mamei in vederea inmatricularii, dar ulterior am ... (vezi toată discuția)